Osnovna dejavnost podjetja Čepin je zastopanje podjetij na področju Slovenije in širše. Podjetjem, ki vstopajo na slovenski trg, ponujamo možnost zastopanja in jim poiščemo zanesljive poslovne partnerje. Domačim podjetjem pa nudimo uslugo terenske obdelave kupcev. Poleg zastopanja se ukvarjamo tudi s prodajo. Sodelovanje z našim podjetjem, omogoča proizvajalcem, uvoznikom in distributerjem hitro in učinkovito predstavitev svojih izdelkov tako pri trgovcih, kot tudi pri profesionalnih potrošnikih. Naš cilj je povezovanje ter spodbujanje k medsebojnemu sodelovanju, tako na trgu Slovenije kot drugod. Vsakodnevno delujemo na področju enostavne kemije (barve, laki, lepila, topila, čistila, silikonski in akrilni kiti, osvežilci zraka,..) ter pripomočkov, ki jih potrebujemo ob uporabi teh izdelkov. Vendar nam tudi ostala področja niso tuja.

logo cepin

Zastopani prodajni programi so premišljeno izbrani in zato zelo različni, s tem si poskušamo ustvariti širok krog podjetij s ciljem zadovoljevanja povpraševanj kupcev in seveda pospeševanja prodaje. Svojo prodajno pot poleg Slovenije počasi a vztrajno širimo tudi na ostale trge. Poleg programov, ki jih uspešno zastopamo, poskušamo pridobiti nova, zanimiva zastopanja. Sledimo inovacijam in izzivom globalnega trga , saj lahko le tako skupaj dosežemo primerno rast in razvoj.

Potrudili se bomo ponuditi kvalitetne proizvode po ugodnih pogojih. Prepričali vas bomo s hitrostjo in zanesljivostjo! Govorimo več jezikov, zato nam formalne meje ne povzročajo težav. Svoj položaj na področju zastopanja bomo še naprej širili, vendar ne v nedogled. Naš cilj je dolgoročni partnerski odnos strankami, stalno lastno izobraževanje, razvijanje človeških vrednot in odnosov med ljudmi. Poštenost, delo, uspeh in zadovoljstvo v življenju so za nas najpomembnejše vrednote.

Kaj lahko storimo za vas?

  • poiščemo za vas najprimernejše poslovne partnerje in preverimo interes za sodelovanje z vami
  • pomagamo vam oblikovati ustrezno strategijo za vstop na ciljni trg
  • nudimo vam organizacijsko, strokovno in jezikovno pomoč pri poslovnih srečanjih in pogajanjih